Remember The Good Times – Theatre Group SPACE/ Stichting NDSM Herleeft/ Over het IJ Festival

Tijdens Over het IJ festival brengt SPACE op de NSDM-werf de verdwenen werkgemeenschap weer tot leven door middel van film- en audiofragmenten, foto’s en interviews met oud-medewerkers. Remember The Good Times is een unieke samenwerking tussen een travelguide platform en kunstenaars. Remember The Good Times wordt omschreven als documentair theater op locatie. Het publiek wandelt over de werf aan de hand van een App en begeeft zich middenin het verleden: de bouw van schepen, werknemers op hun jubileum feestjes, een historische ter water lating… Deuren die normaal gesloten blijven worden geopend en jouw eigen beleving wordt onderdeel van de permanente expositie.

Als productieleider was ik verantwoordelijk voor het coördineren en in goede banen leiden van verschillende werkprocessen. Ik bewaak de kaders en beheer de financiën ten behoeve van de productie. Verder is mijn werk erop gericht voorwaarden te scheppen zodat anderen het beste uit hun werk kunnen halen. Hierbij kun je denken aan gebieden als decorbouw, techniek en logistiek. Communicatie & organisatie zijn kernwoorden.

Credits

Concept: SPACE Theatregroup

App: Pocketguide Inc.

Tekst: Petra Ardai

Geluid: Luc van Loo

Grafische vormgeving, animatie en video: Rozi Szeleczki

Dramaturgie en research: Marike Splint

Content management: Daniella Huszár

Stemmen Janni Goslinga, Juda Goslinga

Zakelijke leiding: Nora Duijf

Productieleiding: Bjorn Jansen

Met dank aan: Ruud van de Sluis, Martin Pruimers, Michiel Voet, Hansje Herfst, Marten Wijbenga, Marta Pisco, Judit Böröcz, Jacob Kuiper, team NDSM-werf

Scroll naar boven