Pudding Tarzan – MaxTak/ Hans Thissen/ Simon van der Geest/ Helge Slikker

Pudding Tarzan is een vrolijke en muzikale familievoorstelling, gebaseerd op het beroemde boek van de Deense schrijver Ole Lund Kirkegaard. De voorstelling vertelt het verhaal van Iwan Olsen. Zijn klasgenoten pesten hem hierom en noemen hem Pudding Tarzan. Maar Iwan laat zich niet op zijn kop zitten. Met zijn geweldige gevoel voor humor en zijn rijke fantasie gaat hij de pestkoppen te lijf!

Pudding Tarzan wordt gespeeld door een zeskoppig ensemble van acteurs en musici, dat het publiek meeneemt in een verrassende mix van hilarische scènes, ontroerende liedjes en opzwepende muziek.

Simon van der Geest, bekend van de populaire jeugdromans Spinder en Dissus (beide bekroond met een Gouden Griffel) schreef speciaal voor deze voorstelling de tekst en de liedjes. Helge Slikker (Kauwboy, Oeroeg) tekent voor de composities. Hans Thissen (Ik ben een goochelaar, De Gruffalo van Meneer Monster ) regisseert.

Als productieleider was ik verantwoordelijk voor het coördineren en in goede banen leiden van verschillende werkprocessen. Ik bewaak de kaders en beheer de financiën ten behoeve van de productie. Ik draag zorg voor het opstellen van repetitie- en speelschema’s, tournee planning, onderzoek naar materialen en faciliteiten, etc. Verder is mijn werk erop gericht voorwaarden te scheppen zodat anderen het beste uit hun werk kunnen halen. Hierbij kun je denken aan gebieden als decorbouw, kostuums, licht, geluid, techniek en transport.

MaxTak - Pudding Tarzan

MaxTak - Pudding Tarzan

MaxTak - Pudding Tarzan

Spel: Marijn Klaver, Cheryl Moenen en Tomer Pawlicki

Muziek: Reint van den Brink, Saskia Meijs en Frederike Maus

Tekst: Simon van der Geest

Compositie: Helge Slikker

Regie: Hans Thissen

Decor en Kostuums: Annemarie Klijn

Techniek: Johan de Koeijer en Jeroen Veer

Fotografie & ontwerp: Es &Zn – Esther de Boer

Publiciteit: Inger Stam

Productieleiding: Bjorn Jansen – Lijn6

Zakelijke leiding: Nora Duijf – Buro Saai

Met dank aan: Siem van Leeuwen

 

 

Scroll naar boven