Project Wildeman – PMP / Titus Tiel Groenestege / Ria Marks

De nieuwe voorstelling van Project Wildeman, in de eindregie van Titus Tiel Groenestege en Ria Marks, is een energieke übermuzikale voorstelling over de Wildeman in de moderne stadsjungle. Vier bezeten klerken klampen zich vast aan hun haperende machines. Langzaam ontsporen zij. Woordsalvo’s vol absurde beelden, uitgesponnen trompetsalvo’s, dromerige samples en ontregelende soundscapes…

Als productieleider was ik verantwoordelijk voor het in goede banen leiden en begeleiden van verschillende werkprocessen. Dit betekent voorwaarden scheppen zodat anderen het beste uit hun werk kunnen halen. Hierbij kun je denken aan gebieden als decorbouw, kostuums, licht, geluid, techniek, transport maar ook spel en regie. Ik heb zorg gedragen voor het opstellen van repetitie- en speelschema’s, documenten ten behoeve van veiligheid (PRIE), onderzoek naar materialen en faciliteiten, het beheren van financiën etc.

Naast organisatie en coördinatie heb ik in de repetitieperiode en uitvoering ook een wat meer praktische rol vervuld, wat neer komt op zaken als organiseren van catering, decorbouw, artiesten begeleiding, transport etc.

Project Wildeman toert 2011 langs theaters en festivals in Nederland.

Fotografie: Pixolar photography
Regie: Titus Tiel Groenestege & Ria Marks
Compositie: Project Wildeman
Concept & performance: Project Wildeman; Sven Hamerpagt, Robin Block, Milan Mes, Maarten Vinkenoog
Scenografie: Marian Emmen
Geluidtechniek: Johan Verbakel
Productieleiding: Bjorn Jansen
Assistent productie: Jop Kuipers
Zakelijke leiding: Paradiso Melkweg Productiehuis

www.pmpweb.nl
www.projectwildeman.nl

Scroll naar boven