Opening Showroom Arnhem – O-P-A / CASA / GANG

De opening van Showroom Arnhem werd georganiseerd in samenwerking met Ontwerp Platform Arnhem, O-P-A, kunstenaars collectief  stichting GANG en CASA, Centrum voor Architectuur en Stedenbouw Arnhem, de gebruikers van de nieuwe projectruimte.

De avond kende een dynamisch karakter doordat we verschillende kopstukken uit de kunst en architectuur hadden gevraagd een 20×20 presentatie te doen. 20×20 is een afgeleide naam van het bekende Pecha Kucha, een format waarin sprekers 20 dia’s van 20 seconden mogen gebruiken om een verhaal, hun verhaal, te vertellen.

Als producer/ productieleider van de openingsmanifestatie voor Showroom Arnhem was ik verantwoordelijk voor diverse activiteiten. Mijn werkzaamheden bestonden uit het mede vormgeven van het concept en deze verder uitwerken. Het voorzitten van vergaderingen, het vormgeven van draaiboeken, opstellen en bewaken van de begroting, organiseren van randvoorwaarden, faciliteren, coördineren van verschillende werkprocessen en artiesten begeleiding.

Foto’s: Zefanja Hoogers

www.o-p-a.nl

www.casa-arnhem.nl

www.stichtinggang.org

Scroll naar boven