Niet Huppelen – Geerlings & Raaijmakers/ Gienke Deuten/ Wim Conradi/ STIP/ Bonte Hond

De wereld hangt aan elkaar van regels. Logische regels, domme regels. Regeltjes die alleen maar in de zomer gelden of juist in de winter. En sommige regels gelden wel voor jou maar niet voor mij. Ingewikkeld dus. Probeer het dan maar eens goed te doen, voor je het weet bega je een overtreding. Twee buren leven aangenaam volgens het boekje; ze weten hoe het hoort. Totdat er een vreemde dame langs komt die de afspraken aan haar hooggehakte laars lapt. Want wie heeft die regels allemaal bedacht? En waarom mag ze opeens niet meer huppelen?

Niet huppelen! is een uit de bocht vliegend bordspel waarbij de regels steeds veranderen tot niemand meer weet hoe het eigenlijk hoort.

Als productieleider was ik verantwoordelijk voor het coördineren en in goede banen leiden van verschillende werkprocessen. Ik bewaak de kaders en beheer de financiën ten behoeve van de productie. Ik heb zorg gedragen voor het opstellen van repetitie- en speelschema’s, tournee planning, onderzoek naar materialen en faciliteiten, etc. Verder is mijn werk erop gericht voorwaarden te scheppen zodat anderen het beste uit hun werk kunnen halen. Hierbij kun je denken aan gebieden als decorbouw, kostuums, licht, geluid, techniek en transport.

“Niet huppelen is een bijzonder geestige voorstelling, waarin het jonge publiek bewust wordt gemaakt van iets waar we elke dag tegenaan lopen.” Annette Embrechts – De Volkskrant 4****

“Niet huppelen blijft sprankelen” Anita Twaalfhoven – Trouw 4****

Concept & idee: René Geerlings en Job Raaijmakers
Regie: Gienke Deuten
Spel: Job Raaijmakers, René Geerlings en Willemijn Zevenhuijzen
Vormgeving: Marlies Schot
Compositie: Wim Conradi
Kostuums: Atty Kingma
Lichtontwerp: Remko van Wely
Techniek:Klim Nelissen
Fotografie: Kamerich & Budwilowitz Eyes2
Publiciteitsbeeld: Rooiejas
Producent: STIP Theaterproducties
Co-Producent: Bonte Hond
Productieleiding: Bjorn Jansen – Lijn6

Scroll naar boven