Multi Colour – Introdans/ Generale Oost

Modern Balletgezelschap Introdans en Productiehuis Generale Oost bundelden hun krachten in het project Multicolour. Hierin krijgen vijf talentvolle en ambitieuze choreografen van Introdans de kans om onder artistieke en professionele begeleiding een duet te choreograferen. De vijf duetten worden uitgevoerd door professionele dansers uit binnen- en buitenland.

Als productieleider was ik verantwoordelijk voor het coördineren en in goede banen leiden van verschillende werkprocessen. Ik bewaak de kaders en beheer de financiën ten behoeve van de productie. Ik draag zorg voor het opstellen van repetitie- en speelschema’s, tournee planning, onderzoek naar materialen en faciliteiten, etc. Verder is mijn werk erop gericht voorwaarden te scheppen zodat anderen het beste uit hun werk kunnen halen. Hierbij kun je denken aan gebieden als decorbouw, kostuums, licht, geluid, techniek en transport.

Multicolour - Generale Oost/ Introdans

Multicolour - Generale Oost/ Introdans

Multicolour - Generale Oost/ Introdans

Credits:
Producenten: Generale Oost/ Introdans.
Choreografen: Jorge Perez Martinez, Laurent Horincq, Jurrien Schobben, Aymeric Aude, Ana Isabel Casquilho.
Dansers: Oona de Cleyn, Damien Sengulen, Andrea Hackl, Faizah Grootens, Rebecca Wolbeck, Ninos Josef, Gijs Hanegraaf, Celia Ronsmans, Nilmar Santos, Madeline Harms.
Kostuums: Marloes van Hankel.
Scenografie: Berry Claassen, Rinaldo Klein Bleumink.
Techniek: Sander Jansen, Eric van Nuland, Rob Daanen.
Videotechniek: Joris Jans.
Publiciteit: Marloes van Essen, Sandra Holleman.
Fotografie: Hans Gerritsen
Productieleiding: Bjorn Jansen – Lijn6.

Multi Colour - Generale Oost/ Introdans

Scroll naar boven