Jubileum O-P-A 5 jaar – Ontwerp Platform Arnhem

Ontwerp Platform Arnhem werd in mei 2004 opgericht. Vele excursies, exposities en bijna vijftig ontwerpcafé’s later werd stilgestaan bij het vijfjarig jubileum. De avond kende een feestelijk en gevarieerd programma waarbij aandacht was voor het verleden, heden en de toekomst van O-P-A.

Ontwerpers uit alle disciplines, mensen uit bedrijfsleven en overheid bezochten het evenement en werden warm onthaald. Naast een gevarieerde randprogrammering (muziek, visuals, netwerk activiteiten en expositie) werden de gasten toegesproken door een aantal sprekers uit het ontwerp werkveld waaronder Dingeman Kuilman (directeur Premsela), Floris Schoonderbeek (ontwerper van onder andere de “Dutchtub”) en Judith ter Haar (Art-director van “Coming Soon”).

Als producer / productieleider was ik verantwoordelijk voor het samenstellen en uitwerken van de programmering. Het beheren van financiën. Het schrijven van draaiboeken. Organiseren van faciliteiten en techniek. Aansturen en coördineren van diverse werkprocessen. Informeren van betrokkenen.

 

Foto’s: Joppe Fotografie

http://www.o-p-a.nl/cms/content/view/55324/130/

Scroll naar boven