It folds into… – Wintertuin

It folds into… is een betoverende collage van heldere liedjes en prachtige beelden. Zangeres Klaske Oenema maakt voor It folds into… met knipselwerken op een overheadprojector live een wonderlijke beeldfilm. En met haar stem zacht als pluche begeleidt ze Tom America , die geen doorsnee popmuziek maakt, maar een mengeling van songs en spraakmuziek.

Als productieleider was ik verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van de voorbereidingen en voorstellingen. Ik heb ik me onderandere bezig gehouden met het opstellen van het draaiboek en het begeleiden van diverse werkprocessen. Ook heb ik een aandeel in het organiseren van decor, faciliteiten & techniek. In de uitvoering was mijn rol wat praktischer van aard; decorbouw, organiseren van catering, artiesten begeleiding, transport etc.

www.wintertuin.nl

Scroll naar boven