Ik ben een goochelaar – MAX TAK/ Ted van Lieshout/ Hans Thissen/ Rogier Bosman

Na ‘Ik en de koningin’ en ‘Ik ben een held’ kiezen de muziektheatermakers van MAX TAK opnieuw voor een boek van Ted van Lieshout; ‘Ik ben een goochelaar’. In dit verhaal erft het meisje de goochelkist van Oom Gijs. Ze besluit te leren goochelen, maar heeft wel een proefpersoon nodig…

Als productieleider was ik verantwoordelijk voor het coördineren en in goede banen leiden van verschillende werkprocessen. Ik bewaak de kaders en beheer de financiën ten behoeve van de productie. Verder is mijn werk erop gericht voorwaarden te scheppen zodat anderen het beste uit hun werk kunnen halen. Hierbij kun je denken aan gebieden als decorbouw, kostuums, licht, geluid, techniek en transport. Ik heb zorg gedragen voor het opstellen van repetitie- en speelschema’s, tournee planning, documenten ten behoeve van veiligheid (PRIE), onderzoek naar materialen en faciliteiten, etc.

Tekst: Ted van Lieshout
Regie: Hans Thissen
Compositie: Rogier Bosman
Spel: Kim van Zeben, Siem van Leeuwen
Cello: Frederike Maus
Viool: Loekie van der Heide
Piano: Dante Boon
Slagwerk: Kasper Tarenskeen
Decor: Johan Klijn – Klijnbedrijf
Kostuums: Annemarie Klijn -Klijnbedrijf
Lichtontwerp: Remko van Wely
Lichttechniek: Jeroen Veer
Geluidtechniek: Johan de Koeier
Regieassistentie: Ingmar de Bie
Zakelijke leiding: Nora Duijf – Buro Saai
Impressariaat: Bureau Berbee
Publiciteitsbeeld: Esther de Boer – Studio Es & Zn.
Fotografie: Leo van Velzen
Productieleiding: Bjorn Jansen – Lijn6

Scroll naar boven