God Have Mercy On My Funk – Nik van den Berg/ Paradiso Melkweg Productiehuis

Rasentertainer en duizendpoot Nik van den Berg wist afgelopen jaar te imponeren met de voorstelling God Have Mercy On My Funk, zijn ode aan de rockhelden van weleer. Tobbend naar het plafond staren en gevoelige liedjes schrijven zit er voorlopig niet in: Nik heeft zijn diepe affiniteit voor legendarische podium-exhibitionisten als Prince, David Bowie en Mark Bolan nog lang niet uit zijn systeem.

Nik kruipt in de huid van verschillende, androgyne incarnaties en neemt de clichés van het rocksterrendom op de hak. Met driekoppige band presenteert hij een dynamisch repertoire.

Als productieleider was ik verantwoordelijk voor het coördineren en in goede banen leiden van verschillende werkprocessen. Dit betekent voorwaarden scheppen zodat anderen het beste uit hun werk kunnen halen. Hierbij kun je denken aan gebieden als decorbouw, kostuums, licht, geluid, techniek en transport. Ik heb zorg gedragen voor het opstellen van repetitie- en speelschema’s, documenten ten behoeve van veiligheid (PRIE), onderzoek naar materialen en faciliteiten, het beheren van financiën etc.

Credits:
Compositie: Nik van den Berg & Martin Verheesen
Eindregie: Ria Marks
Muziek & Spel: Nik van den Berg, Martin Verheesen, Sander van Dijck, Jelle Huiberts
Licht: Niels Kanis
Geluid: Natascha Groot
Fotografie: Anna van Kooij
Productie: Bjorn Jansen
Productent: Paradiso Melkweg Productiehuis

Scroll naar boven