FRANKenSTEIN – STIP theaterproducties / Marcel Sijm

FRANKenSTEIN is een muziektheater voorstelling van STIP theater producties in samenwerking met theatermaker / regisseur Marcel Sijm. De beroemde roman van Mary Shelley is vertolkt in een weergaloze “grote zaal” productie. Oscar Siegelaar (FRANK) en Rene Groothof (STEIN) maken een bloedstollende tocht opzoek naar een goede afloop. Zij worden hierbij muzikaal ondersteund door het virtuoze ensemble The Hungry Gods.

Als productieleider was ik verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van verschillende werkprocessen. Dit betekent voorwaarden scheppen zodat anderen het beste uit hun werk kunnen halen. Hierbij kun je denken aan gebieden als decorbouw, kostuums, licht-ontwerp, techniek, transport maar ook spel en regie.  Ik heb zorg gedragen voor het opstellen van begrotingen, draaiboeken, repetitie- en speelschema’s, documenten  ten behoeve van veiligheid (PRIE en VGA), onderzoek naar materialen en faciliteiten, financiële verslaglegging etc.

Naast organisatie en coördinatie heb ik in de repetitieperiode ook een wat meer praktische rol vervuld, wat neer komt op zaken als regie assistentie, organiseren van catering, decorbouw, artiesten begeleiding, transport etc.

FRANKenSTEIN toert tot begin 2011 langs de grotere schouwburgen en theaters van Nederland en België.

Fotografie: Boy Hazes

Regie: Marcel Sijm

Tekst: Suzanne van Lohuizen

Compositie: Florian Magnus Maier

Spel: Rene Groothof en Oscar Siegelaar

Muziek: The Hungry Gods (ensemble)

Decor: Michiel Voet

Lichtontwerp: Erik van Raalte

1e Inspiciënt / belichter: Maarten van Dorp

Geluidtechniek: Manuel Cooijmans

Productieleiding: Bjorn Jansen

Zakelijke leiding: STIP Theaterproducties

www.marcelsijm.nl

www.stipproducties.nl

.

Scroll naar boven