Flachlandfest – Wintertuin

Het Flachlandfest is een Nederlands/ Vlaams festival in het culturele hart van Berlijn. Het festival verkent de grenzen tussen verschillende kunst disciplines als muziek, film, theater, dans en literatuur. Het festival biedt een podium voor jonge talentvolle kunstenaars.

Literair productiehuis Wintertuin verzorgde verschillende voorstellingen op het festival; Singer songwriter Lea en Michiel Flamman ( Solo) deden een performance in het kader van “Poet-tracks” waarbij zij beiden een muzikale bewerking maakten van gedichten van Harry Mulisch en Remco Campert. Verder was ook de voorstelling “It folds into…” (Klaske Oenema & Tom America) te zien en was er een literair voordracht programma genaamd “Hier” door jonge schrijvers Maartje Wortel en Matthias Reuter.

Mijn rol had betrekking op het voorbereiden en begeleiden van de voorstellingen en tournee. Het opstellen van draaiboeken en technische riders. Het organiseren van faciliteiten, transport en verblijf. Artiesten begeleiding, informatievoorziening en communicatie. Hiernaast had ik ook praktisch mijn aandeel in het bouwen van de set en doen van allerhande productionele werkzaamheden.

www.wintertuin.nl

Scroll naar boven