Fietsen – Generale Oost / TG Echo

Fietsen is een voorstelling over twee zoekende dertigers die elk jaar op fietsvakantie gaan. Om af te zien; het lot te tarten. Een Hollandse roadmovie die luchtig begint maar meer en meer in de modder vast blijft plakken.

Het stuk is geschreven door de veelbelovende, jonge auteur Rik van den Bos voor de actrices Anna Schoen en Lotte Dunselman (TG Echo).

Namens Generale Oost, de producent, was ik verantwoordelijk voor het stroomlijnen van de repetitieperiode en voorstellingen. Ik heb ik me onder andere bezig gehouden met het opstellen van het repetitieschema en draaiboek, het begeleiden van werkprocessen en het beheren van budgetten. Verder heb ik mij gericht op het organiseren van decor, faciliteiten & techniek. In de uitvoering was mijn rol wat praktischer van aard; decorbouw, organiseren van catering, artiestenbegeleiding, transport etc.

Foto’s: Judith Zwikker

Producent: Generale Oost

Concept / Spel: Lotte Dunselman, Anna Schoen

Tekst: Rik van den Bos

Regie: Karin Netten

Decorontwerp / uitvoering: Wikke van Houwelingen

Muziek: Daan Hofman

Techniek: Rob Daanen

www.generaleoost.nl

www.tgecho.com

www.jzstills.nl

Scroll naar boven