Expertmeeting Mixtuur – Wintertuin/ Generale Oost/ De Ereprijs/ ArtEZ

Productiehuis Generale Oost, Literair Productiehuis Wintertuin, Orkest de Ereprijs en ArtEZ studium generale presenteerden Mixtuur: een verdiepende bijeenkomst in Luxor Live vol lezingen, performances en debat over de interdisciplinaire kunstpraktijk.

Met onder andere: Niels Aalberts, Tom America, Martijn Brugman, Saskia de Coster, Dingeman Kuilman, Erik Jan Harmens, Ivo van Hove, Klaske Oenema, Bart van Rosmalen, Matthijs Rümke, Jonas Staal, Nyk de Vries en Oscar Wyers.

Vrijdagmiddag 27 mei opende Luxor Live haar deuren voor beeldend kunstenaars, schrijvers, theatermakers, muzikanten, programmeurs, politici, beleidsmakers, recensenten en studenten. Experts en geïnteresseerden kwamen samen om te debatteren over de interdisciplinaire kunstpraktijk.

Als productieleider was ik verantwoordelijk voor het aansturen en coördineren van verschillende werkprocessen. Het scheppen van randvoorwaarden ten behoeve van de productie; Het schrijven van draaiboeken. Het organiseren van personeel, faciliteiten, decor, techniek, transport en verblijf van de sprekers. Beheren van budgetten.

Scroll naar boven