Deep Blue – Mare Culturale Urbano Milano/ Project Wildeman

Deep Blue schetst een absurd toekomstbeeld waar technologie en mens zijn samengesmolten. In een muzikaal ritueel wordt deze balans hersteld. Bereid je voor op een confrontatie met de technologische mens in zijn meest primitieve vorm. Een mens-machine danst op een mix van digitale en akoestische muziek en treedt in contact met de oer-energie die in ieder van ons schuilt…

Project Wildeman maakt absurdistisch en intuïtief muziektheater met lef. Kind en krijger; speelsheid en oerkracht komen samen. Project Wildeman maakt rauwe, eigentijdse rituelen die moeiteloos laveren tussen primitief en futuristisch, lichamelijk en virtueel. De kracht van Project Wildeman is de overgave – zowel in de fysieke uitputtingsslagen die het gezelschap ondergaat als in de kwetsbaarheid in het contact met het publiek.

Als Zakelijk leider was ik al in een vroeg stadium betrokken bij de conceptontwikkeling. Hieruit voort vloeide een periode van schrijven, berekenen en bijstellen. Nadat voldoende speelplaatsen en financiële middelen waren geworven ben ik me gaan concentreren op het faciliteren van het maakproces. Ik was verantwoordelijk voor het coördineren en in goede banen leiden van verschillende werkprocessen alsmede beheer van financiën ten behoeve van de productie.

De samenwerking met Project Wildeman zal ook in de komende producties worden voortgezet.

Concept, muziek, instrumentontwerp en spel: Project Wildeman
(Sven Hamerpagt, Milan Mes, Maarten Vinkenoog)
Eindregie: Wieke ten Cate
Choreografie: Jesus de Vega
Decor en kostuums: Morgana Machado Marques
Licht ontwerp: Tom Verheijen
Techniek: Ray Vaessen
Technische ondersteuning: Jacob Kuiper
Marketing & publiciteit: Chloe Arkenbout
Fotografie: Emma Hietbrink
Co-Producent: Mare Culturale Urbano Milano
Zakelijke leiding: Bjorn Jansen – Lijn6 Theaterproductie

Scroll naar boven